top of page

WEBINARS

Vlotte en boeiende online leermomenten

Talloze keren heb ik mensen horen zeggen dat face-to-face contact niet te evenaren is. Dat is ook zo. Maar met de juiste aanpak kunnen online meetings net zo boeiend, interactief en leerrijk zijn. Ik durf zelfs stellen dat de lat bij webinars hoger ligt dan bij klassieke conferenties en seminars, waar deelnemers niet met een onopvallende muisklik je presentatie kunnen verlaten.  

Als gediplomeerd pedagoog en leerkracht vind ik interactie, discussie en een informatieve/educatieve aanpak onmisbare ingrediënten van een goed webinar. Voor verkoopspraatjes of - nog erger - vooraf opgenomen en geautomatiseerde webinars pas ik liever.

 

Natuurlijk mag die interactie niet vervallen in een digitaal fiasco van geklungel met presentaties, vervelende echo's, sprekers die nog op 'mute' staan en deelnemers die in stijgende lijn afhaken. Een goede voorbereiding en een strakke moderatie zijn essentieel - en daarvoor kunt u op mij rekenen.

Legal Research and Writing

AANBOD OP MAAT

Goede software, een grondige voorbereiding en een vlotte moderator, dat zijn de basisingrediënten van een memorabel online event. Afhankelijk van uw wensen, kan ik volgende diensten aanbieden:

  • Toegang tot een gebruiksvriendelijk webinar-platform

  • Programmering van uw webinar in het webinar-platform

  • Beheer inschrijvingen en mailverkeer met deelnemers

  • Oefenmoment met uw sprekers om hen met het platform te leren werken

  • Moderatie van het webinar: wegwijs maken van deelnemers op het platform, aankondigen van sprekers, vraag-en-antwoordronde en/of discussie leiden, interviewen van sprekers, polls uitvoeren, ...

  • Naverwerking: opname van webinar beschikbaar stellen, evaluatie door deelnemers

bottom of page